Despre noi

Pentru a trăi intr-o lume mai curată și pentru a lăsa moștenire o lume curată este nevoie sa acționăm în sensul acesta. Prin conștientizarea acțiunilor noastre față de mediul înconjurător facem primul pas spre o lume mai curată. Asa firma noastra si-a inceput activitatea in anul 2011 in Arad prin comercializarea unei game complete de produse pentru reciclarea deseurilor pe care le puteti vizualiza pe site-ul nostru.
Obiectivul nostru este sa aducem o contributie la rezolvarea problemelor legate de protectia mediului inconjurator precum si aceea eficientizarea activitatii de salubrizare a localitatilor este in stransa legatura cu activitatea pe care o desfasuram si sa asigurăm servicii complete şi profesionale celor care sunt interesați de colaborarea cu societatea noastră.
Oferim o gama completa si moderna de cosuri de gunoi pentru interior si exterior, disponibile intr-o varietate de marimi, culori si materiale ce pot fi adaptate oricarui stil si buget si de aceea activitatea de bază pe care se axează societatea noastră este devotamentul pentru satisfacerea celor mai exigente nevoi ale clienților.

Comercializam pentru interior:
– Cosuri de gunoi elegante pentru birouri, mall-uri, hoteluri;
– Cosuri gunoi pentru colectare selectiva de volum mic si mediu pentru interior;
– Scrumiere
– Saci menajeri
– Hartie igienica

Comercializam pentru exterior:
– Europubele
– Europubele cu pedale
– Europubele bio
– Containere tip IGLOO
– Containere IBC
– Eurocontainere cu capac drept
– Containere metalice
– Eurocontainere cu capac semirotund
– Cosuri stradale

Mai comercializam:
– Cosmetice
– Detergenti
– Cosmetice auto
– Detergenti profesionali
– Solutii profesionale
– Detergenti si solutii industriale

Implementarea managementului integrat al deseurilor la nivelul tuturor localitatilor din tara este un o necesitate in contextul dezvoltarii economice si sociale in Romania. In sprijinul celor implicati in aceasta implementare venim cu oferta noastra de europubele si eurocontainere pentru colectarea gunoiului menajer si a materialelor reciclabile: hartie, sticla, plastic etc.

X